Mbajtese për Peshqire ose Letra

BM856731
700 Lek
600 Lek
You save: 100 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Mbajtese për Peshqire ose Letra

Materiali: Metalike dhe Plastike

Nuk keni nevoje te shponi murin, e vendosni me ane te ngjitjes. 

Mjaft praktike, pastrohen lehte dhe te thjeshta ne montim.

Mund te vendosni letren higjenike apo peshqire, sipas deshires tuaj. 

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM719733
BalkMall
950 Lek
In stock
BM493383
BalkMall Dimensionet: 12cm*4.3cm*10cm Pesha: 0.50 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
500 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase