Mbajtese per Salca ne Forme Gjethe

Free shipping
BM2351142
1, 100 Lek
In stock
Price in points: 1100 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Mbajtese per Salca ne Forme Gjethe

Paketimi permban 6 cope mbajtese ne ngjyre te bardhe.

Mbajteset e salcave vijne ne formen e gjetheve.

Perbehen nga porcelan shume cilesor. 

Jane mjaft praktike dhe pastrohen me lehtesi.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin