Dekoruese metalike per vazo

BM408756
850 Lek
Out of stock
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dekoruese per Vazo

Metalike, material qe nuk ndryshket.

E pershtatshme per te vendosur nje vazo me lule. Ideale per ne ballkonin apo veranden tuaj. 

Lartesia : 30 cm
Diametri : 25 cm

No reviews found

Customers also bought

BM663837
BalkMall Dimensionet: 111*37*148 cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
5, 500 Lek
Availability: 3 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase