Dekoruese per vazo

Save 7%
BM463481
4, 600 Lek
4, 300 Lek
You save: 300 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Dekoruese per vazo, e pershtatshme per 4 vazo lulesh.

E vendosni ne ambiente te brendshme ose te jashtme sipas deshires dhe nevojes tuaj.

E larte 75 cm dhe e gjere 60 cm. 

Te 4 koshat ku vendosen vazot jane me diameter 17 cm dhe vijne duke u zgjeruar siper qe shkojne me diameter 25 cm.

Dimensionet:
E larte 75 cm dhe e gjere 60 cm
Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase