Dekoruese per Vazo YH18001

BM04777
2, 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale.Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Lartesia eshte 80 cm. Diametri i mbajteses se vazos larte eshte 30 cm ndersa diametri poshte eshte 25 cm.

Dimensionet:
80cm*30cm/25cm
Materiali:
Metalike

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë