Dekoruese per vazo YH18003

BM33676
1, 250 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale. 

Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. 

Gjatesia 40 cm, gjeresia 25 cm dhe lartesite jane 13 cm dhe 25 cm. 

Mban 2 vazo.

Dimensionet:
40cm*25cm*25cm/13cm
Materiali:
Metalike
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase