Drite me panel diellor

Kurse 47%
BM919622
3, 200 Lek
1, 700 Lek
Kursen: 1, 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Drite me Panel Diellor

Punon me ane te rrezeve te diellit, por mund te perdoren edhe duke i karikuar. 

Jane me sensor levizje dhe mund te vendosen ne ambiente te ndryshme. 

Mund t'i vendosni ne kopshtin, oborrin tuaj, apo ne aktivitete te ndryshme ne natyre, si dhe per lokale, restorante, hotele ne ambientet e jashtme.

Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 10%
5, 100 Lek 4, 600 Lek
Kurse 13%
4, 000 Lek 3, 500 Lek
Kurse 12%
3, 400 Lek 3, 000 Lek
Kurse 10%
10, 000 Lek 9, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë