Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led

Kurse 30%
3, 150 Lek
2, 200 Lek
Kursen: 950 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led

- Punon me ane te rrezeve te diellit si dhe me ane te karikimit me rryme elektrike
- Ka 57 llamba led
- Rezistente ndaj shiut
- Mund t'i vendosni ne shtepi, magazina, etj

Vendi Prodhimit:
Kine
Ilmi Cani
Koment
Mrekulli.

Produkte të blera së bashku

Kurse 20%
BM783782
BalkMall Dimensionet: gjatesia 4.3m Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 500 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë