Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 79 Led

Kurse 26%
BM300528
3, 500 Lek
2, 600 Lek
Kursen: 900 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ndriçues me Panel Diellor dhe Sensor Levizje.

Punon me ane te rrezeve diellore si dhe me ane te karikimit me rryme elektrike. 

Ka 79 llampa led. 

Opsione te ndryshme rreth ndriçimit.

 Rezistente ndaj shiut. 

Te pershtatshme per shtepi privat, magazina, etj. 

Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë