Varke me ajer Bestway 43134

33, 000 Lek
25, 000 Lek
Kursen: 8, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Varke me ajer Bestway 43134. 

  • Permasat 2.72m*1.96m. 
  • Pesha maksimale 360 Kg. 
  • E pershtatshme per 4 persona. 

Ka pike rendese per t'u mos fundosur.

Ka çante termusi per te mbajtur pijet te ftohta si dhe nje boks, te cilin mund ta lidhni me telefonin tuaj per te degjuar muzike. 

E veçanta e kesaj varke eshte pompa e inkorporuar. Mjafton t'i vendosni baterite dhe varka fryhet me shtypjen e nje butoni.

Marka:
Bestway
Modeli:
43134
Pesha:
25.00 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Idris Jolla
Koment
Desha te di a ka lopata te perfshira ne cmim ose me sakte si vozitet?
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë