Set Tenxhere Hoffner HF-9982

Free shipping
BM0901148
5, 800 Lek
In stock
Price in points: 5800 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Seti perbehet nga 6 cope te ndryshme, 3 tenxheret & 3 kapaket.

Mund te perdoren ne çdo lloj sobe elektrike, halogjeni, pllaka induksioni si dhe ato me gaz.

Permasat e tenxhereve:

  • 16 Cm x 10.5 Cm - 2.1 L
  • 18 Cm x 11.5 Cm - 2.9 L
  •  20 Cm x 12.5 Cm - 4.0 L

Tenxheret perbehen nga material çelik&inoks, cilesi e larte.

Pjesa e poshtme e tenxhereve eshte e perbere nga 6 shtresa alumini, e cila lejon shperndarjen e shpejte dhe uniforme te nxehtesise.

Materiali i perdorur ne keto tenxhere ben qe te ngrohen shpejt dhe temperatura ruhen per nje kohe me te gjate, si dhe ushqimi te mos ngjitet.

Kapaket puthiten mjaft mire me tenxheret, ne menyre qe avulli te mos dale jashte.

Jane mjaft praktike dhe pastrohen me lehtesi. 

Ideale per t’i patur ne kuzhinen tuaj dhe per te gatuar me shume dashuri.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin