Set Tenxhere Kaisa Villa

Free shipping
BM839770
6, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...
Transporti
Pagesat
Our advantages
 • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
 • — Njoftime me e-mail
 • — Çmime Fantastike


Set tenxhere inoksi cilesi e larte, 12 cope me kapake qelqi.

Ky set eshte krijuar nga inoks i qendrueshem, qe nuk ndryshket.

Mund te perdoren ne çdo lloj sobe elektrike, halogjeni, pllaka induksioni si dhe ato me gaz.

Ideale per t’i patur ne kuzhinen tuaj dhe per te gatuar me shume dashuri.

Ushqimi nuk ngjitet dhe tenxheret e ruajne nxehtesine njetrajtesisht ne te gjithe hapesiren e tyre.

Seti perfshin: 

 • Tenxhere me bisht 16 x 9.5cm, Kapaciteti 1.9L
 • Tenxhere:
  Kapaciteti 16 x 9.5cm, 1.9L
  Kapaciteti 18 x 10.5cm, 2.5L
  Kapaciteti 20 x 11.5cm, 3.4L
  Kapaciteti 24 x 13.5cm, 5.8L
 • Tigan: 24 x 6.5cm
 • 6 kapaket prej qelqi

Tenxheret jane te krijuara nga 5 shtresa te ndryshme ne pjesen e poshtme, duke kursyer energjine dhe duke shperndare nxehtesine ne menyre te barabarte.

Tigani gjithashtu perbehet nga material qe nuk ngjit.

Kapaket jane te bere nga qelqi, ku kane nje vrime te vogel qe te dale avulli.

Dorezat jane te forta, te qendrueshme dhe nuk nxehen, duke i bere shume praktike per t'u perdorur.

Ngjyrat
Ngjyra:
Gold

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin