Tel per te varur rrobat

Kurse 20%
1, 500 Lek
1, 200 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ne kohet e sotme kur shumica jetojne neper pallate, varja e rrobave perben shpesh problem, pasi nuk kemi hapesiren e nevojshme ku t’i vendosim ato. 

Por me kete kuti, brenda se ciles ndodhet 4.3 m gjatesi tel, ju gjeni zgjidhjen ideale. 

E vendosni mjaft thjeshte me ane te vidave ose me ane te ngjitjes ne çdo lloj siperfaqe, pasi brenda paketimit eshte edhe nje ngjites.

Teli mban deri ne 25 kg peshe, ku mund te varni rroba te ndryshme.

Ideale per ta vendosur ne ballkone apo verande.

Praktike, komode dhe mjaft funksionale.

Permasat e produktit:

  • 8.9*7.9*1.3 cm
  • 13.7*10*3.4 cm
Dimensionet:
gjatesia 4.3m
Pesha:
0.30 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Lina
Koment
Shume praktik
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë