Mbajtese per Fshesa

BM073704
350 Lek
Our quantity discounts:
Quantity
3+
Price
300 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Blerje mbi 3 Cope e Perfitoni me 300 Lek/Copa !

Te thjeshta per tu vendosur

Pastroni murin nga papasterite

Hiqni letren mbrojtese dhe ngjitini ne mur

Pjesa qe ngjitet ne mur eshte metalike ndersa pjesa tjeter plastike


Materiali:
Metalike & Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë

No posts found

Write a review

Customers also bought

Save 20%
BM783782
BalkMall
1, 500 Lek 1, 200 Lek
You save: 300 Lek
In stock
Save 66%
BM681619_F6FB
BalkMall Materiali: Plastike e forte Pesha: 1.9 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Lejla
Vendi ProdhimitKine NgjyraLejla
6, 500 Lek 2, 200 Lek
You save: 4, 300 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase