​Raft per Tualet

BM479623
4, 400 Lek
3, 500 Lek
Kursen: 900 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Raft per Tualet

Rafti ideal qe ju duhet per te sistemuar tualetin tuaj. 

Materiali: Metalike dhe plastike

Lartesia mund te rregullohet sipas nevojave tuaja nga 105 cm deri ne 275 cm.

Disatanca midis kembeve eshte 40 cm dhe 50 cm ne total.

Ka vend edhe per te varur peshqire.

Kursen hapesire, mbledh produktet e tualetit dhe sistemon ne menyren me te mire te mundshme rremujen qe behet ne tualet. 

Materiali:
Plastike&Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

Kurse 20%
BM783782
BalkMall Dimensionet: gjatesia 4.3m Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 500 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë