Varese per fshesa

BM516569
850 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Varese per fshesat. Material plastike. Vendoset duke u ngjitur ne mur. Ka vend per te varur tre fshesa si dhe nga te dy anet ka varese per te varur peshqire ose aksesore te tjere.

Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë
Jam e interesuar per nje varese fshesash ,banoj ne Durres pallati ne krah te Blu Star nr tel 0682036941
Write a review

Customers also bought

BM493383
BalkMall Dimensionet: 12cm*4.3cm*10cm Pesha: 0.50 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
500 Lek
In stock
BM823192
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*111cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Pesha: 3.54 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase