Varese Rrobash

Save 17%
BM461471
2, 400 Lek
2, 000 Lek
You save: 400 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Varese Rrobash, praktike dhe shume e thjeshte ne montim.

E pershtatshme per ta vendosur ne korridor apo dhomen e gjumit, ku mund te varni veshje te ndryshme, si dhe poshte mund te vendosni kuti apo kepuce, si dhe mund te varni çantat tuaja. 

Materiali i tubave eshte çelik i qendrueshem, qe nuk ndryshket. Lartesine mund ta rregulloni sipas deshires tuaj.

Gjithashtu rrotat e bejne qe ta levizni lehtesisht kudo qe doni, qofte edhe per te pastruar vendin ku e keni vendosur.

Materiali:
Çelik
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

Save 25%
BM922689
BalkMall Dimensionet: diametri 26 cm Pesha: 1.00 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 950 Lek 2, 200 Lek
You save: 750 Lek
In stock
BM781735_AEE2
BalkMall Ngjyra: Blu
NgjyraBlu
200 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase