Shipping

Transporti

Kostoja dhe koha e dorëzimit të porosisë llogariten para se të përfundoni porosinë.
Kosotja e transportit llogaritet në bazë të peshës së porosisë dhe vendndodhjes.
Ne dërgojmë porosi kudo në Shqipëri dhe në Kosovë.

Për Porosi

5000 Lekë ose më shumë,

Transporti për Shqipëri është 

FALAS

Mënyrat e transportit

Korrieri ju dorëzon porosinë në pragun e shtëpisë tuaj.
Mund ta merrni porosinë në një nga qendrat e shërbimit postar në qytetin tuaj.

Pagesa

Paguani në çastin që merrni porosinë.
Paguani me kartë Visa ose Mastercard në momentin që bëni porosinë në faqen tonë të internetit.
Printoni dhe paguani faturën, pastaj na dërgoni një foto të dokumentit të pagesës në  [email protected]