Rreth BalkMall


Rreth BalkMall


BalkMall është një kompani e krijuar në vitin 2018 si rrjedhojë e mungesës së një platforme profesionale për blerje online, mungesës së profesionalizmit nga të ashtuquajturit Dyqane Online në Shqipëri, si dhe duke parë zhvillimin galopant të e-commerce në Kinë dhe në botë.Fokusi Ynë

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja.

Më punë dhe përkushtim, në vetëm pak kohë, BalkMall ka arritur të fitojë besimin e konsumatorit shqiptar duke numëruar qindra klientë të kënaqur me cilësinë e produkteve, çmimet si dhe shërbimin cilësor.


Si të shisni në BalkMall?

Pas një periudhe 2.5 vjeçare në treg ne vendosëm t’i japim mundësinë biznesit shqiptar që të shesi në platformën tonë. Çdo biznes shqiptar, person fizik apo kompani tashmë do të mund të shesi online tek ne.1. Hapni Dyqanin tuaj Online me Vetëm disa Klikime.

2. Listoni produktet tuaja dhe shisni nën Emrin dhe Logon e Kompanisë tuaj.

3. Promovoni produktet tuaja në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë.

4. Tre Mënyra Pagesash, Kartë Krediti/Debiti, PayPal dhe Cash në Dorëzim.

5. Akses në Google Analitycs dhe Facebook Pixel në Panelin e Dyqanit tuaj.

6. Marketing në platformat më të mëdha, si Facebook, Instagram dhe Google.
Aplikoni dhe Bëhuni Pjesë e Familjes BalkMall !

Ne Kujdesemi për Marketingun - Ju Bëni Gati Porositë.

BALKMALL - Cilësi, Siguri & Shpejtësi !