BalkMall Blog

24-12-2020

Çfarë dhuratash mund t’ju bëni fëmijëve për Festa?

Festat e Fundvitit janë periudha më e bukur e vitit, e sidomos për fëmijët, të cilët presin me padurim të marrin ato dhuratat karakteristike poshtë pemës. Ne në BalkMall duam që këtë vit të jemi pjesë e familjes tuaj, duke ofruar ofertat më të mira me çmimet më të lira, me produktet tona, por në veçanti ofrojmë lodra të ndryshme nga ato argëtuese, tek...

13-11-2020

Si të regjistroni biznesin tuaj në BalkMall ?

Më parë kemi shkruar për përfitimet që ka një biznes nëse bëhet pjesë e platformës së BalkMall Marketplace. Mund ta lexoni të plotë në linkun: Përse duhet të zgjidhni BalkMall ? Në këtë blog-post do t’ju tregojmë hap pas hapi mënyrën se si të regjistroni biznesin tuaj në BalkMall. Pasi hyni në  https://balkmall.com/  në krye të faqes shkoni...

13-11-2020

Si të shtoni një produkt të ri nga paneli si shitës?

Pasi dyqani juaj është aprovuar dhe ju jeni regjistruar si shitës, keni të drejtë që të hyni dhe të regjistroni produktet që keni apo shërbimet që ofroni. Në këtë blog-post do t’ju tregojmë hap pas hapi se si të bëni futjen e produkteve tuaja. Pasi vendosim kredencialet për t’u loguar, shkojmë tek Produkteà Produktet. Do ju shfaqen produktet...

11-11-2020

Përse duhet të zgjidhni BalkMall ?

BalkMall pas një periudhe gati 3 vjeçare ka vendosur t’i japë mundësinë biznesit shqiptar që të shesi në marketplace më të avancuar në Shqipëri përmes platformës tonë. Çdo biznes shqiptar, person fizik apo kompani tashmë do të mund të shesi online tek ne. Më poshtë po ju rendisim përfitimet që keni ju si shitës, risitë, si dhe veçoritë që ofron...

05-11-2020

6 këshilla për blerjet online

Blerjet Online në Shqipëri dhe Kosovë, ashtu si dhe në botë kanë njohur rritje të jashtëzakonshme. Gati 3 vjet nga krijimi i  BalkMall , duam të ndajmë me ju disa njohuri dhe këshilla që besojmë se duhet të keni parasysh përpara se të bëni një blerje online. Konsumatorët në Shqipëri po preferojnë të blejnë në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram....

02-11-2020

Si të regjistroheni (hapni një llogari) në BalkMall?

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja. Me fokus në përmirësimin dhe lehtësimin e shërbimit për blerjet online, BalkMall ju shpjegon më poshtë mënyrën sesi të regjistroheni dhe të blini në faqen tonë. Pasi hyni...

02-11-2020

Si të blini në BalkMall?

BalkMall me një eksperiencë tashmë 3 vjeçare në treg, me një shumëllojshmëri produktesh cilësore dhe me çmime ekonomike ka në fokus përmirësimin dhe lehtësimin e blerjeve tuaja online. Më poshtë do t’ju shpjegojmë mënyrën sesi të blini mjaft thjesht në faqen tonë. Pasi hyni në https://balkmall.com/ zgjidhni produktin që dëshironi të blini duke...