Byzylyk Argjendi

BM402808
2, 750 Lek
In stock
Price in points: 2750 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Byzylyk argjendi ne forme rruzash, mjaft fine

Bizhuterite nuk jane asnjehere te teperta, ideale per dhurate.

Material qe nuk nxihet.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin