Syze Dielli Louis Vuitton

Free shipping
BM3461100
7, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
Izmiri Shop
Izmiri Shop është dyqani që sjell për ju produkte të ndryshme dhe të përzgjedhura me k...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Syze Dielli Louis Vuitton

Klasi AAA

Te perbera nga xham organik. 

Syzet vijne ne forme pothuajse katrore, detajet e gold-it bejne qe te duken shume fine. 

Majft te rehatshme kur i vendosni.

Syzet jane imitim shume cilesor i origjinales.

Transporti eshte falas.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Contact us for a price
Free shipping
7, 500 Lek
Free shipping
7, 500 Lek
Free shipping
7, 500 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin