Byzylyk Argjendi

Kurse 19%
BM797322
1, 050 Lek
850 Lek
Kursen: 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Byzylyk Argjendi i stolisur me nje lule me gur.

Nese jeni ne dileme se çfare dhurate t'u beni te dashurave tuaja per raste speciale, bizhuterite e argjendit jane zgjidhja ideale.

Material qe nuk nxihet.

Materiali:
Argjend
Pesha:
0.10 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 7%
2, 750 Lek 2, 550 Lek
Kurse 8%
2, 650 Lek 2, 450 Lek
Kurse 11%
1, 750 Lek 1, 550 Lek
Kurse 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Kurse 7%
2, 750 Lek 2, 550 Lek
Kurse 14%
1, 450 Lek 1, 250 Lek
Kurse 13%
1, 600 Lek 1, 400 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë