Byzylyk Argjendi

Kurse 20%
BM115323
1, 000 Lek
800 Lek
Kursen: 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Byzylyk Argjendi i stolisur me nje gur me ngjyre blu.

Bizhuterite nuk jane asnjehere te teperta, ideale per dhurate dhe mjaft fine per t'u mbajtur.

Do te duket shume bukur si ne dore, por edhe nese e vendosni ne kembe.

Material qe nuk nxihet.

Materiali:
Argjend
Pesha:
0.10 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 7%
2, 750 Lek 2, 550 Lek
Kurse 8%
2, 650 Lek 2, 450 Lek
Kurse 11%
1, 750 Lek 1, 550 Lek
Kurse 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Kurse 7%
2, 750 Lek 2, 550 Lek
Kurse 14%
1, 450 Lek 1, 250 Lek
Kurse 13%
1, 600 Lek 1, 400 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë