Vethe Argjendi me Perla dhe Gure

BM2071680
8, 250 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Vethe Argjendi me Perla dhe Gure

Dizajn mjaft elegant dhe fin.

Vethe Argjendi S925.

Dhurata perfekte per keto festa.

Me Perla te ujerave te embla dhe gure qe shkelqejne, per nje pamje rrezatuese dhe elegante

Mund te vendoset per çdo rast, qofte ne nje mbremje zyrtare apo gjate perditshmerise.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë