Vethe Argjendi ne Forme Kurore

BM1861079
1, 450 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1450 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Vethe Argjendi ne forme kurore te stolisur me gure te vegjel.

Material Argjendi (S925) qe nuk nxihet.

Nje zgjedhje mjaft e veçante per dhurate per festa apo ditelindje.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë