Varese Argjendi me 3 Perla

BM5631675
5, 250 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Varese Argjendi me Perla

Varese argjendi S925.

Dizajn mjaft elegant dhe fin.

Varesja ka 3 perla te kultivuara nga ujerat e embla. 

Dhurata ideale per te dashurat tuaja.

Mund te vendoset per çdo rast, qofte ne nje mbremje zyrtare apo gjate perditshmerise.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë