Varese Argjendi me Perle me Kurore

BM0481677
5, 250 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Varese Argjendi me Perle me Kurore

Varese argjendi S925.

Dizajn mjaft elegant dhe fin.

Varesja ka nje perle te kultivuar nga ujerat e embla, si dhe siper perles eshte e vendosur nje kurore me gure qe shkelqejne.

Dhurata ideale per te dashurat tuaja.

Mund te vendoset per çdo rast, qofte ne nje mbremje zyrtare apo gjate perditshmerise.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë