Vethe Argjendi ne Forme Zemre

BM360826
1, 500 Lek
In stock
Price in points: 1500 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Vethe Argjendi ne forme zemre te stolisur me gure te vegjel.

Material qe nuk nxihet.

Mjaft fine kur vendosen ne vesh. 

Nje zgjedhje ideale per dhurate. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin