Video Loje & Leve

BM317709
1, 950 Lek
1, 350 Lek
You save: 600 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Plot 400 Lojera per Femije dhe te Rritur ne nje paisje te vetme.

Leve shtes per tu luajtuar nga 2 Persona

  • Mund te lidhet me TV
  • 400 Lojera Klasike te instaluara
  • Ekran 3"
  • Bateri Litiumi ( 6-8 Ore )

Ne paketim perfshin fishen e karikimit, fishen AV per tu lidhur me TV & manualin

Vjen ne ngjyra te ndryshme

Bateria:
1020 mAh
Dimensionet:
7.5cm*2cm*11.5cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM863200
BalkMall Dimensionet: 74cm*37cm*74cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Hello Kitty Pesha: 4.30 Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 250 Lek
In stock
BM956293
BalkMall Materiali: Plastike Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
500 Lek
In stock

Similar products

Save 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Save 29%
700 Lek 500 Lek
Save 29%
700 Lek 500 Lek
Save 25%
800 Lek 600 Lek
Save 22%
900 Lek 700 Lek
Save 35%
2, 300 Lek 1, 500 Lek
Save 40%
5, 000 Lek 3, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase