Video Loje

BM832706
1, 600 Lek
1, 000 Lek
Kursen: 600 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Plot 400 Lojera per Femije dhe te Rritur ne nje paisje te vetme.

  • Mund te lidhet me TV
  • 400 Lojera Klasike te instaluara
  • Ekran 3"
  • Bateri Litiumi ( 6-8 Ore )

Ne paketim perfshin fishen e karikimit, fishen AV per tu lidhur me TV & manualin

Vjen ne ngjyra te ndryshme

Bateria:
1020 mAh
Dimensionet:
7.5cm*2cm*11.5cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 67%
1, 800 Lek 600 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë