Porte Futbolli & Kosh Basketbolli

BM713979
2, 300 Lek
1, 800 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1800 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Porte Futbolli & Kosh Basketbolli

Loje per femijet 2 ne 1, per te luajtur futboll dhe basketboll. 

Ne paketim jane te perfshira topi i futbolli, topi i basketbollit si dhe nje pompe. 

Lartësia e koshit te basketbollit eshte 90 cm. 

Gjeresia e portes se futbollit eshte 67 cm.

Materiali: Plastike

Nje dhurate mjaft e veçante per femijen tuaj.

Dimensionet:
90cm, 67cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë