Smartwatch per Femije

BM318289_4CCE
2, 150 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Smartwatch-i qe ju duhet me patjeter femijeve tuaj.

Ka vend per Sim Card per te kryer telefonata, ka kamer si dhe GPS per te pare vendndodhjen ne çdo kohe te femijes tuaj.

Thirrjet hyrese mjaft te sigurta. Pas vendosjes se numrit familjar SOS, numrave te tjere, femijet do te mund te marrin thirrje vetem nga numrat e regjistruar.

Regjistrohet i gjithe aktiviteti historik i femijes tuaj sipas perzgjedhjes kohore te caktuar.

Fëmijët mund të luajnë lojera matematikore qe nga ora.

Ka një drite LED për ju kur keni nevojë. E papershkueshme nga uji, me mbrojtje IP67

Vjen ne 2 ngjyra, blu dhe roze.

Modeli:
Q12
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Rozë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
I Disponueshëm

Keni Parë

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë