Mbajtese Aksesoresh Make Up

BM681619_F6FB
6, 500 Lek
2, 800 Lek
You save: 3, 700 Lek
Availability: 1 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese per aksesoret e make up dhe sende te tjera personale, si bizhuterite. 

Mund t'i perdorni dhe ne tavolinen tuaj te punes apo ne zyre dhe te vendosni aksesoret kancelarike.

Organizoni aksesoret tuaj te make up duke vendosur lloje te ndryshme te produkteve ne seksione te ndryshme.

Me kete mbajtese per aksesoret do te shmangni rremujen dhe do te lironi hapesiren ne tavolinen tuaj.

Materiali plastike cilesore.

Vjen ne 3 ngjyra roze, e bardhe dhe lejla. 

Rrotullohet 360 grade duke e bere me te thjeshte marrjen e produkteve kur t'ju duhen. 

Lahet, pastrohet dhe mirembahet lehtesisht.

Diametri: 25 cm

Lartesia: 25 cm 

Materiali:
Plastike e forte
Pesha:
1.9 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Lejla

No reviews found

Similar products

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase