All vendors

Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke i dhënë kështu formë arredimit të shtëpisë tuaj.  Në Anja's Home vijnë për ju një shumëllojshmëri produktesh për kuzhinën, tualetin, produkte për ambientet e brendshme dhe ato të jashtme, si dhe shumë aksesorë të tjerë të markave dhe modeleve më të mira.  Anja's Home ofron produkte që do ju lejojnë të mbani shtëpinë tuaj të organizuar, të pastër dhe komode.  Mundësi zgjedhje nga gama e gjerë e produkteve tona për të kompletuar shtëpinë tuaj me produktet e nevojshme me vetëm një klikim.
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt që tregton, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja. Për këtë arsye në BalkMall do të gjeni produkte cilësore me çmime mjaft ekonomike. BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë e krijuar me teknologjinë më të fundit nga bota e e-commerce. Me punë dhe përkushtim, në vetëm pak kohë, BalkMall ka arritur të fitojë besimin e konsumatorit shqiptar duke numëruar qindra klientë të kënaqur me cilësinë e produkteve, çmimet si dhe me shërbimin cilësor. Qëllimi ynë është të ofrojmë gjithmonë produkte cilësore me çmime ekonomike. Të ofrojmë siguri tek çdokush që përdor shërbimet tona dhe të jemi i vetmi One-Stop-Shop për ju. Faleminderit për Besimin & Mbështetjen! BalkMall - Cilësi, Siguri & Shpejtësi! More
HP-Surveying
HP-Surveying lider ne produktet gjeodezike ne Shqiperi
Perde Ester
Perde Ester ofron Perde, guverda e mbulesa të të gjitha modeleve dhe dimensioneve të kombinuara me larmishmërinë e aksesorëve, si dhe shumëllojshmëri grilash të brendshme si rolera, zebra, dhe më shumë. Produkte mjaft cilësore, me ngjyra e dizenjo të ndryshme dhe mjaft të veçanta për ambientet tuaja. Perde për arredime të ndryshme si shtëpi, zyra, lokale, restorante e hotele për ta bërë ambientin tuaj të duket sa më bukur dhe komod. Mund të bëni perde e mbulesa me porosi me përmasat që ju dëshironi, për çdo lloj ambienti.