Arsyet pse duhet të hapni një llogari në BalkMall

Me fokus në përmirësimin dhe lehtësimin e shërbimit për blerjet online, BalkMall ju sjell në këtë blog post të gjitha avantazhet dhe benefitet që ju përfitoni nëse hapni/keni një llogari në platformë.

Kujt nuk i pëlqejnë uljet, ofertat, pikët bonus, kështu që hidhini një sy përfitimeve të mëposhtme dhe shkoni të regjistroheni. Për mënyrën sesi të regjistroheni mund të lexoni më shumë në linkun: Si të regjistroheni (hapni një llogari) në BalkMall?

Ose mund të regjistroheni Këtu.

Përfitimet që ju ofrojmë nëse hapni një llogari në BalkMall janë si më poshtë:

1. Ju mund të përfitoni nga Ofertat & Promocionet tona. BalkMall vazhdimisht nxjerr oferta dhe ulje për produkte të ndryshme për të gjithë klientët, të cilët janë të regjistruar në platformë dhe bëjnë blerje direkt nga faqja.

2. Çdo person që ka një llogari të vetëm mund të bëjë blerje mjaft thjeshtë, me vetëm pak klikime dhe në kohë mjaft të shkurtër.

3. Nëse produkti i blerë nuk rezulton siç është përshkruar, keni mundësi të bëni kërkesë për kthim, ndërrim direkt nga llogaria juaj.

4. Lehtësi në mënyrën e pagesave. Platforma jonë suporton 2 mënyra pagesash me Kartë Krediti/Debiti ose Cash në Dorëzim. Procesimi i kartave bëhet me Stripe, kompania numër 1 në treg, duke ju ofruar siguri maksimale.

5. Nëse ke një llogari në BalkMall ju mund të hyni në çdo kohë për të parë statusin e porosive tuaja.

6. Fiton pikë për çdo porosi që bën. Pra sa më shumë blen direkt nga faqja, aq më shumë pikë fiton, të cilat mund t’i përdorni për të blerë produkte. Për çdo produkt ju keni çmimin përkatës dhe konvertimin e çmimit të tij në pikë, në mënyrë që të shikoni sasinë e pikëve që ju duhen për ta blerë.

7. Programi i Referimit është një tjetër përfitim që BalkMall ofron. Programi i Referimit i jep mundësinë çdo klienti të fitojë Pikë duke Referuar BalkMall tek miqtë e tij. Ju përfitoni 10 pikë nëse sillni një klient të ri në platformë dhe 30 si komision për çdo blerje që bëhet nga referimi juaj. Gjithashtu për çdo biznes të ri që regjistrohet në platformë nga referimi juaj ju fitoni 2000 pikë.

8. Një risi tjetër që BalkMall sjell është programi i Ambasadorëve (Affiliates). Këtu ju keni mundësi të përfitoni në shumë mënyra. Së pari duhet të aplikoni (mund ta bëni direkt nga llogaria juaj) të bëheni pjesë. Me programin e Ambasadorëve ju mund të fitoni Cash për çdo blerje të bërë nga referimi juaj.

Ku ka më bukur se sa të fitoni kaq shumë gjëra, kaq thjeshtë, në kaq pak kohë, me vetëm një regjistrim.

Bëhuni pjesë e Familjes BalkMall Tani!

Comments

No posts found

Write a review