Njihuni me Panelin e Biznesit në BalkMall - Video demostruese

Në këtë video jepen udhëzime në lidhje me panelin e biznesit tuaj në BalkMall Marketplace.

BalkMall është një qendër tregtare online, ashtu si dhe në qendrat tregtare tradicionale edhe në BalkMall biznese të ndryshme mund të hapin dyqanin e tyre dhe të reklamojnë produktet online tek mijëra vizitorë. 

Përfitimet e të pasurit një dyqan në BalkMall janë të shumta. Për më shumë lexoni në linkun: Përse duhet të zgjidhni BalkMall Marketplace ?

Në këtë video ju do të keni mundësinë të eksploroni të gjithë panelin tuaj si shitës, çfarë funksionalitetesh ka dhe pse përdoret secila. 

Gjithashtu për mënyrën se si të regjistroni biznesin tuaj në platformën e BalkMall mund të lexoni në linkun: Si të regjistroni biznesin tuaj në BalkMall ? 

Si dhe për të shtuar një produkt të ri klikoni në linkun: Si të shtoni një produkt të ri nga paneli si shitës?

Për çdo funksionalitet dhe seksion tjetër që përmban paneli i shitësit mund të shikoni videon e plotë.

Related products