Përse duhet të zgjidhni BalkMall Marketplace ?

BalkMall pas një periudhe 3 vjeçare në treg, si një kompani e-commerce, tashmë ka vendosur t’i japë mundësinë biznesit shqiptar që të shesi dhe reklamojë produktet dhe shërbimet në marketplace më të avancuar në Shqipëri përmes platformës tonë.

Në këtë mënyrë çdo biznes shqiptar që ofron shërbime, apo shet produkte, person fizik që është profesionist në një fushë të caktuar dhe ushtron profesionin e tij të lirë, apo kompani që thjesht do të ketë një vlerë të shtuar për imazhin e saj, mund të hapë profilin e vet online në platformën tonë marketplace, për të shitur produktet, apo shërbimet që ofron.

Kur bëhet fjalë për suksesin tuaj si person, biznes, apo kompani prezenca online është një kusht që nuk mund të bëni kompromis.

Disa nga përfitimet që do të keni në BalkMall Marketplace janë si më poshtë:

  • Nuk do të shpenzoni për website. Në BalkMall çdo gjë është gati. Me platformën tonë ju do të keni panelin tuaj të shtësit, ku jeni në kontroll për çdo gjë.
  • Keni dyqanin tuaj, brandin tuaj, emrin dhe logon tuaj, si dhe shumë opsione të tjera. Pra rrisni punën tuaj duke punuar për vete, duke shitur nën emrin tuaj. E veçantë kjo vetëm në BalkMall.
  • Profil i dedikuar biznesit tuaj. Në profilin tuaj do të vendoset informacion i detajuar rreth kompanisë tuaj si numri juaj i kontaktit, WhatsApp, profilet e Instagram dhe të Facebook, një mënyrë e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë kjo për të shkuar direkt tek llogaritë tuaja të rrjeteve sociale, apo për t'ju kontaktuar pa shumë komplikime. 
  • Lehtësi në mënyrën e pagesave. Platforma jonë suporton 3 mënyra pagesash me Kartë Krediti/Debiti, Paypal ose Cash në Dorëzim. Procesimi i kartave bëhet me Stripe, kompania numër 1 në treg, duke ju ofruar siguri maksimale klientëve tanë.
  • Produkte Downlodable. Një mënyrë e mirë kjo për të gjithë personat, të cilët ofrojnë kurse, trajnime, klasa online, ku mund të shesin edhe produkte që shkarkohen direkt nga mini-dyqani i tyre, si software, trajnime, kurse online, lojëra ose programe të ndryshme kompjuterike.
  • Risi në tregun Shqiptar nga BalkMall janë Gift Certeficates, ku klientët mund t’i bëjnë dhuratë dikujt një kartë me një shumë të caktuar parash, të cilat duhet të shpenzohen në BalkMall.
  • Ju sigurojmë kushte të barabarta për të konkuruar në treg me kompanitë më të mëdha në Shqipëri, duke ju ofruar platformën më të mirë dhe më të avancuar me teknologjinë më të fundit nga bota e e-commerce. Jemi në zhvillim të vazhdueshëm duke ndjekur trended më të fundit të teknologjisë dhe marketingut.
  • Reklamim në kanale të ndryshme si Facebook, Instagram, Google etj, pa asnjë pagesë shtesë, pasi BalkMall përfshin çdo shitës që bëhet pjesë e platformës në strategjinë e tij të marketingut. Për Marketing Ekstra, ne ju ndihmojmë dhe këshillojmë rreth Digital Marketing.
  • Mijëra vizitorë nga Shqipëria dhe Kosova. Tashmë BalkMall ka një bazë të konsoliduar klientësh, të cilët vazhdimisht vizitojnë dhe blejnë produkte nga platforma jonë. Në këtë mënyrë ju nuk do ta keni të vështirë integrimin në treg, pasi baza e klientëve është tashmë gati, qoftë për produktet apo shërbimet që doni të shisni.
  • Të dhëna analitike dhe raporte të ndryshme për shitjet si dhe sjelljet e klientëve. Ju do të keni në monitorim të vazhdueshëm sjelljen e klientëve tuaj si dhe shitjet, çfarë produktesh ju kërkohen më shumë, cilat grupmosha blejnë më shumë, etj, në mënyrë që të fokusoheni në rritjen e biznesit tuaj.

Këto dhe më shumë përfitime ju ofrohen nëse je biznes dhe do të shesësh produktet e tua online, apo edhe shërbimet e ndryshme që ofron, je individ që kërkon të marketosh veten për të arritur në sa më shumë klientë me shërbimin që ofron, apo kompani që thjesht dëshiron të kesh një prezencë online të profilit të kompanisë.

Apliko Tani për t’u bërë pjesë e BalkMall.

BalkMall – Cilësi, Siguri & Shpejtësi !

https://balkmall.com/

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruaj një Vlerësim