Programi i Ambasadorëve në BalkMall - Video Demostruese

Në këtë blog post po ju sjellim një video demostruese të asaj çfarë është dhe se si funksionon Programi i Ambasadorëve në BalkMall.

Më parë kemi shkruar në lidhje me Arsyet pse duhet të hapni një llogari në BalkMall

Këtu do të fokusohemi veçanërisht tek Programi jonë i Ambasadorëve dhe do të njihemi hap pas hapi me të, për t'ua bërë edhe juve më të lehtë mënyrën se si të bëheni pjesë.

Programi i Referimit i jep mundësinë çdo klienti të fitojë Pikë duke Referuar BalkMall tek miqtë e tij. Ju përfitoni 10 pikë nëse sillni një klient të ri në platformë dhe 30 si komision për çdo blerje që bëhet nga referimi juaj. Gjithashtu për çdo biznes të ri që regjistrohet në platformë nga referimi juaj ju fitoni 2000 pikë.

Gjithashtu me Programin e Ambasadorëve ju keni mundësi të përfitoni në shumë mënyra. Së pari duhet të aplikoni (mund ta bëni direkt nga llogaria juaj) të bëheni pjesë. Me programin e Ambasadorëve ju mund të fitoni Cash për çdo blerje të bërë nga referimi juaj.

Bëhuni pjesë e Familjes BalkMall Tani!

Related products