Cante udhetimi per Make Up

BM445374
650 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Shipping time and rates:

Çante udhetimi per Make Up, mjaft praktike dhe te lehta. 

Shmangni rremujen dhe mblidhni te gjitha produktet e Make Up gjate udhetimeve tuaja ne nje çante te vetme.

Jane shume praktike, mund t'i merrni kudo qe shkoni me vete, duke sistemuar te gjitha make up tuaja ne nje çante te vetme. 

Dimensionet:
20*24*9cm
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Verdhë
Keto Jane me te vertet praktike, e perdor SA here bej udhetime
Write a review

Customers also bought

BM210377
BalkMall Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
650 Lek
In stock
BM110441
BalkMall Dimensionet: 7.5*16*21 cm Materiali: Plastike Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
650 Lek
In stock

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
2, 200 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin