Çakmak Elektrik Benz

Kurse 29%
BM603886
1, 700 Lek
1, 200 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1200 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Çakmak Elektrik Benz

Çakmaku ben deri ne 100 ndezje per karikim.

Vjen ne 3 ngjyra blu, silver dhe lejla me logon e Benz-it. 

Ne paketim ka fishen e karikimit.

Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Silver

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë