Çfarë dhuratash mund t’ju bëni fëmijëve për Festa?

dhurata.png?1612350684261

Festat e Fundvitit janë periudha më e bukur e vitit, e sidomos për fëmijët, të cilët presin me padurim të marrin ato dhuratat karakteristike poshtë pemës.

Ne në BalkMall duam që këtë vit të jemi pjesë e familjes tuaj, duke ofruar ofertat më të mira me çmimet më të lira, me produktet tona, por në veçanti ofrojmë lodra të ndryshme nga ato argëtuese, tek ato edukative për të qenë më pranë jush.

Zgjidhni mes 2 opsioneve tona të monopatëve, të cilët kthehen në Triçikël dhe Biçikletë gjithashtu.

Monopat, Triçikël & Biçikletë 3 në 1 – Nga 7300 Lekë në 6000 Lekë

Monopat, Triçikël & Biçikletë 3 në 1 – Nga 8300 Lekë në 7000 Lekë

Untitled%20design%20%281%29-1.png?1608816197038

aparat1.jpeg?1608816230249

  • Lodra formuese të modeleve e përmasave të ndryshme, mjaft edukative dhe argëtuese

Untitled%20design%20%282%29.png?1608817357878

BeFunky-collage%20%282%29.jpg?1608817906914

BeFunky-collage%20%283%29.jpg?1608818084262

BeFunky-collage.jpg?1608818269259

BeFunky-collage-1.jpg?1608818421857

BeFunky-collage%20(1).jpg?1608818651548

BeFunky-collage%20%283%29-1.jpg?1608819591610

ngjyr.jpg?1608820953528

rfr.jpg?1608819970170

WeChat_Image_20200813223634.jpg?1608819891591

trn.jpg?1608819778508

Për të parë më shumë rreth ofertave dhe uljeve klikoni Këtu.

Comments

No posts found

Write a review