Guide Dhuratash për Festën e Shën Valentinit & 8 Marsit

Untitled%20design%20%289%29.png?1612350823550

Përpara kemi festa mjaft të veçanta që po vijnë.

Festa e të dashuruarve dhe festa e nënës. Dhe ashtu si në çdo festë nuk duhet të mungojnë dhuratat. 

Duke qenë se koha është mjaft e çmuar dhe e limituar për shumicen prej jush, BalkMall sjell në këtë blog post një guidë dhuratash që t’ju vijë në ndihmë pa harxhuar shumë kohë dhe të keni mundësi zgjedhjesh mes pordukteve tona.

set.jpg?1611841773471

qirinj.jpg?1611841955967

oredhe%20portofol.jpg?1611842093697

set%20orash.jpg?1611843470189

bizhu.png?1611843656333

kufje.png?1611843755468

cakmak.png?1611843889060

Xiaomi-Norma-Mijia-Orologio-Al-Quarzo-Classico-Edizione-3ATM-Impermeabile-CD-Design-Pattern-316L-Orologio-In.jpg?1611844368374

102332600_680305855851584_6954159605412790272_n.jpg?1611844480535

furca.png?1611845738283

WeChat_Image_20201104133444.jpg?1611845822553


Comments

No posts found

Write a review