Dron K300

Kurse 27%
BM319627
11, 000 Lek
8, 000 Lek
Kursen: 3, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dron K300 me wifi dhe kamera 2.0 MP HD

Me driten LED, ju mund ta perdorni dhe naten.

Beni foto video. 

Droni rrotullohet 360 grade ne te gjitha drejtimet.

Kamera kap dhe regjistron çdo moment te bukur dhe te paharrueshem.

Me modalitetin headless, nuk ka nevoje te rregulloni pozicionin e dronit perpara fluturimit.

Kujdes nuk duhet ta mbikarikoni baterine.

Nuk duhet ta vendosni ne vende me temperature te larta, apo edhe ne uje.

Permasat e produktit: 33cm (L) X 33cm (W) X 10.5cm (H)

Pesha: 1.2 kg

Dimensionet:
33cm (L) X 33cm (W) X 10.5cm (H)
Modeli:
K300
Pesha:
1.2 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë